Hádzaná: Šulc prirovnal Kovalenka k 16-ročnému dorastencovi

26.02.2006 Celý región

Prešov 26. februára (TASR) - Príchodom Ukrajincu Mikolu Kovalenka sa kritická situácia na poste spojky v prešovskom Tatrane nijak nevyriešila. Po sobotňajšom...
Prešov 26. februára (TASR) - Príchodom Ukrajincu Mikolu Kovalenka sa kritická situácia na poste spojky v prešovskom Tatrane nijak nevyriešila. Po sobotňajšom zápase štvrťfinále PVP v hádzanej s ruským majstrom Čechovski Medvedi Čechov (27:30) to vyplynulo zo slov domáceho trénera Františka Šulca.

\"Dnes už musím celkom otvorene povedať, že som z neho rozčarovaný. Pred tromi týždňami sme mali len dva tréningy na jeho pozorovanie a jediný deň na rozmyslenie. A vtedy sa javil v úplne inom svetle, \" povedal sklamane kormidelník Šarišanov. O ľavorukom hráčovi sa ďalej vyjadril, že má rezervy nielen vo výkonnosti, ale tiež v prístupe a dokonca aj v psychike. \"Má 29 rokov, no na ihrisku pobehuje ako 16-ročný dorastenec. Aj herne sa správa ako nováčik. \"
Tréner Šulc, aj keď vraj nerád rieši niektoré veci zo dňa na deň, v prípade Kovalenka nevylučuje radikálne riešenie. \"Keď v priebehu mesiaca nepreukáže dostatočnú kvalitu, navrhnem majiteľovi klubu, aby s ním ukončil profesionálnu zluvu, \" dodal.
 

Vyberte región

mark